Untitled
10 nov 2014
week 73: 31 oktober t/m 6 november

Laura en ik hebben Bas op 31 oktober weggebracht naar de Peuterspeelzaal. Daarna hebben we even samen gespeeld en een peertje gegeten. Toen ik onze slaapkamer wilde poetsen, klom Laura steeds op ons bed, waardoor ik niet vooruit kon, omdat ik bang was dat ze ervan af zou vallen… ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest; die zijn vandaag teruggekomen van vakantie. Laura heeft fijn gespeeld, lekker rondgesjokt en Bas verveeld toen hij aan het puzzelen was en de treinrails aan elkaar aan het leggen was.
Op 01 november heb ik voor Laura nieuwe kleertjes (schoentjes, maillots, een legging, shirtjes en een truitje) gekocht. Omdat er een gaatje in het truitje zat, moest ik ’s middags nog een keer terug naar de winkel. Toen zijn Bas en Laura met mij mee geweest op de fiets. ’s Avonds aten we pannenkoeken, maar Laura had er na een paar hapjes genoeg van.
Bas, Laura en ik zijn op 02 november naar de Kleuterkerk geweest. We hadden daar een uitnodiging voor gehad omdat we de doopschelp van Laura op mochten komen halen. Er was iemand die gitaar speelde, er werden liedjes gezongen (“kerk”-liedjes, maar bijvoorbeeld ook “ik zag twee beren”), er werd een verhaal voorgelezen waar een toneelstukje bij werd opgevoerd, er was ranja en snoep voor de kinderen en ze hebben een kleurplaat mogen kleuren. Laura heeft zich prima vermaakt. Bij de liedjes stond ze mooi mee te swingen en ze is “zelf” haar schelp op gaan halen. Laat in de middag zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Laura is op 03 november bij Mark thuis gebleven, terwijl ik met Bas naar de tandarts ging. ’s Middags zijn we naar opa Van Aerle geweest, die vandaag jarig was. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Laura heeft vooral op de bank gezeten, maar heeft ook wat rondgewandeld en gespeeld. Ze heeft lekker gesmikkeld van het lekkers op tafel en vroeg steeds om “Kaaaaasj” ;-). Tante Willeke en oom Arjan kwamen na hun werk ook. We hebben met zijn allen frietjes gegeten. Laura heeft erg goed gegeten: een half potje worteltjes, frietjes en een hele frikandel!
Op 04 november sliep Laura nog toen ik Bas naar school moest brengen. Ze is bij Mark thuis gebleven. Toen ik weer thuis kwam, hebben we even fijn gespeeld. Mark, Laura en ik zijn samen Bas weer op gaan halen en hebben met zijn viertjes een boterham gegeten. ’s Avonds zijn we gaan uiteten voor de verjaardag van opa Van Aerle. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, oom Arjan, tante Marian, ome Henny, tante Willy, ome Piet en Babs en Petro waren er ook. Laura is erg lief geweest. Ze heeft goed gegeten, lief gespeeld en fijn rondgestapt.
Laura is op 05 november alleen in bad geweest. De vorige keren toen Mark Bas en Laura samen in bad deed, moest ze alleen maar heel hard huilen. Nu heeft ze fijn gespeeld en niet gehuild.
Op 06 november zijn we met zijn vieren bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Eline en Laura hebben fijn gespeeld, al werd Bas wel af en toe door Laura geklierd toe hij aan het puzzelen was en hij de treinrails aan elkaar wilde leggen.
Laura loopt steeds meer en dat gaat steeds beter.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative